Mihajlovic il lauda pe Mutu: "A facut multe prostii dar prefer jucatorii ca el"

Mutu are sanse mari sa se desparta de Fiorentina in aceasta vara, insa Mihajlovic spune ca este multumit de el, cu toate ca a facut si lucruri mai putin bune in acest sezon.

Mihajlovic il lauda pe Mutu: "A facut multe prostii dar prefer jucatorii ca el"Fiorentina nu va prinde Europa in acest sezon, insa sefii pregatesc un plan prin care sa aduca titlul in Frirenze.

"Mutu are un caracter asemanator cu al meu si eu am facut prostii. Prefer astfel de jucatori celor cuminti. Fiorentina se poate bate pentru scudetto. Della Valle este garantia ca in fotbal se poate intampla orice, este primul in toate si Fiorentina poate fi la fel. Depinde de jucatori si de antrenor, dar sunt sigur ca presedintele si-a propus astfel de obiective", a spus Mihajlovic.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com