Adi Mutu, la naţională, cu autostopul!

Prezent la naţională, pentru meciul cu Bosnia (Euro 2012, 3 iunie, Stadion Giuleşti), Adrian Mutu (32 de ani) a povestit, în exclusivitate pentru Libertatea, un moment mai puţin cunoscut, dar foarte haios, din cariera sa: prima sa convocare la lotul de juniori al României.



Libertatea: Adi, se apropie 1 iunie. Cum era de Ziua Copilului? Adrian Mutu: Frumos! Mergeam în excursii. Erau zile fericite.

Apropo, care a fost cel mai tare cadou pe care l-ai primit în copilărie? Părinţii mi-au luat o pereche dichisită de ghete, dar cu cinci numere mai mare. Ha-ha-ha! Am aşteptat câţiva ani până să le folosesc. A meritat, mi-au plăcut mult acele ghete.

Erai un copil problemă? Mai făceam câteva năzdrăvănii, ca orice alt copil, dar nu prea mari. De la şcoală nu lipseam nemotivat.

Adi Mutu nu se consideră un părinte exigent

Eşti un părinte exigent? Nu, mă pot numi un părinte care îşi iubeşte foarte mult copiii şi care face orice pentru ei. Mario a crescut şi trebuie să-i acord mai multă atenţie. Fetiţele sunt încă mici.

Ţi-aduci aminte de prima convocare la naţională? Eram la mare, la Constanţa, cu Neaga şi cu Dică. Aveam 15 ani şi fusesem convocaţi la lotul de juniori la Piteşti. N-aveam timp, am făcut autostopul, într-o dubiţă, plină cu var. Am ajuns în Piteşti albi din cap până în picioare.

Viitor la Cesena

Directorul sportiv de la Cesena, Lorenzo Minotti, a declarat în presa italiană: “Îl vrem pe Mutu, construim o echipă tânără în jurul lui. El poate fi liderul grupului, exemplu pentru tineri. Dacă vrea să îşi încheie cariera, poate să devi- nă antrenor la Cesena”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com