Fiorentina vrea sa scape din nou de Mutu! "Il da GRATIS la Marseille!"

Chiar daca a facut pace cu conducerea dupa nenumaratele scandaluri de anul trecut, Adrian Mutu nu mai are mult de stat la Firenze. Conducerea clubului vrea sa-l dea pe Marseille, potrivit presei din Franta.

  Fiorentina vrea sa scape din nou de Mutu! "Il da GRATIS la Marseille!" Fiorentina este dispusa sa-l cedeze gratis pe Adrian Mutu la sfarsitul acestui sezon, astfel ca l-ar fi propus pe jucator roman clubului francez Olympique Marseille, grupare aflata in cautarea unui atacant, de preferinta liber de contract, potrivit site-ului le10sport.com.

Contractul lui Mutu cu Fiorentina expira in vara anului 2012, dar clubul toscan doreste sa se desparta de jucator inca de la finalul acestui sezon din cauza numeroaselor acte de indisciplina ale acestuia.

Conform site-ului francez, impresarul Sergio Fortunato s-ar fi intalnit deja, duminica trecuta, cu oficialii clubului Olympique Marseille, insa daca acestia nu vor reusi sa gaseasca resursele pentru a-i plati atacantului un salariu de 2,5 milioane de euro net, Mutu va fi oferit, in urmatoarele zile, unei alte grupari din Ligue 1 AS Monaco.

Olympique Marseille ocupa locul doi in prima liga franceza, cu 62 de puncte, dupa 34 de meciuri, dar are sanse putine de a depasi liderul Lille, 69 de puncte, un meci mai mult jucat. AS Monaco se afla la polul opus al Ligue 1, locul 15 din 20 de formatii, cu 40 de puncte, unul mai mult decat echipa de pe prima pozitie retrogradabila (18), Nancy, care are, de asemenea, o partida in plus.

In timp, echipa care l-a dorit si in iarna si-a reinnoit interesul fata de atacantul roman. Cesena a anuntat prin vocea presedintului clubului ca il doreste insa numai daca vine liber de contract!

Sursa: Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com