Gazeta a vorbit la Londra cu Riccardo Montolivo » "Mutu v-a îngropat!"

Căpitanul Fiorentinei spune că absenţa îndelungată a ”Briliantului” i-a afectat şi pe violeţi, dar mai ales ”naţionala” României.


- Riccardo, presa italiană scrie că Fiorentina construieşte o nouă echipă. Fără tine, fără Mutu. E adevărat?
- Sînt doar zvonuri, lipsite de suport real. Eu şi Mutu avem contract şi cred că vom juca şi sezonul viitor împreună.

- Mutu a avut un sezon dezastruos: de două ori suspendat, un chelner albanez bătut. Se poate spune că purtarea lui a făcut rău echipei?
- (rîde) Adrian e un jucător foarte important pentru Fiorentina. Fundamental aş spune. Sigur că prostiile lui ne-au costat. A absentat foarte mult şi asta s-a simţit în jocul echipei.


"Mutu, mai bun ca Hagi!"


- Ai jucat împotriva multor fotbalişti români: Chivu, Radu Ştefan, Goian. Pe Mutu îl ai coleg la club. Care-i opinia ta despre jucătorii noştri?
- România a avut mereu jucători de mare talent. Dar dintre toţi pe care-i ştiu eu, Mutu este cel mai bun. Păcat că a avut problemele astea de-a lungul timpului.

- E Mutu chiar mai bun decît Hagi?
- Aşa zic. Sigur, eu l-am văzut mai puţin pe Hagi jucînd şi ştiu mai puţine despre el. Dar cu Mutu mă antrenez zi de zi, jucăm împreună şi pot spune "da, e cel mai bun". Are calităţi excepţionale.


"Voi, românii, nu vă mai calificaţi pe nicăieri"


- Despre fotbalul românesc ce poţi să ne spui? Ultima oară am scos egal cu Italia, 1-1 la Klagenfurt.
- Aţi remizat, într-adevăr. Dar nu prea vă mai calificaţi pe nicăieri. Şi nu vă calificaţi pentru că nici voi nu l-aţi avut pe Mutu în echipă, ca şi Fiorentina. Absenţa lui a cîntărit enorm şi la naţională. V-a tras în jos. V-a îngropat.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com