Adi Mutu, convocat la echipa națională

Selecţionerul Răzvan Lucescu a hotărât aseară primul lot, de 14 jucători, pentru meciul cu Bosnia, din preliminariile pentru EURO 2012.

Răzvan Lucescu a sunat adunarea pentru meciul cu Bosnia, capital în primul rând pentru postul său de selecţioner.

Atacat de preşedintele FRF Mircea Sandu, trădat de căpitanul Cristian Chivu, care a trimis o epistolă în care îşi anunţă retragerea din echipa naţională tocmai înaintea meciului cu Bosnia, Răzvan Lucescu caută soluţii pentru a încropi o echipă care să-i salveze scaunul şi să prelungească agonia naţioanalei în actuala campanie de calificare.


Aseară, Răzvan Lucescu a anunţat primii 14 jucători care se vor prezenta azi, la ora 13:30, la Mogoşoaia.

Aceştia sunt: : Costel Pantilimon (Poli Timişoara), Silviu Lung ( U Craiova) - portari, Cornel Râpă (Oţelul Galaţi), Gabriel Tamaş (WBA), Paul Papp (FC Vaslui) - fundaşi, Liviu Antal, Gabriel Giurgiu (ambii, Oţelul Galaţi), Gabriel Mureşan (CFR Cluj), Dan Alexa, Alexandru Bourceanu (ambii, Poli Timişoara), Lucian Sânmărtean (FC Vaslui) - mijlocaşi, Bogdan Stancu (Galatasaray), Adrian Mutu (AC Fiorentina) şi Ciprian Marica (VfB Stuttgart) - atacanţi.

La sfârşitul săptămânii sunt aşteptaţi Cristian Săpunaru (FC Porto), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk, care joacă miercuri finala Cupei Ucrainei), dar şi jucătorii de la finalistele Cupei României, Dinamo şi Steaua.

De abia luni îşi va face apariţia şi fundaşul Dorin Goian (US Citta di Palermo), care are de disputat cu echipa sa finala Cupei Italiei. În total, lotul lui Răzvan va cuprinde 24 de jucători.

Mâine, de la ora 13.00, selecţionerul Răzvan Lucescu va susţine o conferinţă de presă, laCentrul de Fotbal Mogoşoaia, antrenamentele (primul, în după-amiaza aceleiaşi zile, de la ora 17.00) urmând să se desfăşoare la Centrul de Fotbal al FRF de la Buftea.

Naţionala României va susţine, pe lângă meciul cu Bosnia de la Bucureşti, din 3 iunie, două meciuri amicale: cu Brazilia (8 iunie, 3:50, ora României, la Sao Paulo) şi Paraguay (11 iunie, 23:00, ora României, la Asuncion). "Dacă bate Bosnia, Răzvan Lucescu merge cu noi în America de Sud", a spus Mircea Sandu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com