Mutu, apatic

Adrian Mutu a fost sters in meciul pe care Fiorentina l-a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, impotriva celor de la Bologna.


"Briliantul" nu a gasit nici in acest meci calea spre gol, ba, mai mult, a fost extrem de apatic. Mutu nu a avut nici o ocazie de gol si a pierdut majoritatea baloanelor.

In aceste conditii, el ramane fara gol marcat de aproape doua luni. Ultima sa reusita a avut loc in meciul cu AS Roma, de pe 20 martie.

Mutu a inscris doar patru goluri pentru Fiorentina in acest sezon si este ca si plecat de la gruparea toscana, care vrea sa scape de el.

Fiorentina a remizat cu Bologna dupa ce a deschis scorul prin Cerci, in minutul 20. Ramirez a egalat in minutul 50, insa Di Vaio a ratat un penalty pentru Bologna si partida s-a terminat la egalitate.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com