Adrian Mutu se desparte de Fiorentina. A semnat deja cu Cesena?

Aventura lui Adrian Mutu la Fiorentina s-a încheiat, susțin surse apropiate fotbalistului de 32 de ani. „Sunt mai multe oferte venite din afara Italiei pe adresa lui”, a confirmat azi agentul Ioan Becali pentru ziarul „La Gazzetta dello Sport”.

Cariera lui Adrian Mutu (32 de ani) la Fiorentina este aproape de final. Conform apropiaților jucătorului, atacantul ar fi semnat deja un contract cu Cesena, formație cu care s-a mai aflat în tratative, dar la care n-a fost lăsat să se transfere de conducerea grupării viola de teamă ca nu cumva să nu întărească o contracandidată la retrogradare. Fiorentina și Cesena s-au salvat amândouă de la retrogradare, astfel că toscanii și-ar fi dat acum acordul pentru perfectarea transferului.

Sătulă de problemele pe care i le-a făcut românul e-a lungul timpului (a consumat substanțe interzice, dar a făcut probleme și în afara terenului, bătând un ospătar, iar procesul lui cu Chelsea rămâne încâlcit), Fiorentina nu mai dorește să-l țină pe Mutu, pe care l-a adus în Toscana în 2006, cumpărându-l de la Juventus Torino. „Situația lui Adrian se va lămuri săptămâna viitoare. Pe adresa lui au sosit oferte de la formații din Italia, dar și din afară. Rămâne de văzut ce vom face”, le-a spus Ioan Becali jurnaliștilor de la cotidianul „La Gazzetta dello Sport” care l-au contactat în cursul zilei de astăzi. Deși i-a fost suspendată licența FIFA, Ioan Becali stă de fapt în spatele tuturor negocierilor, fratele lui, Victor, fiind cel care doar semnează actele.

Adrian Mutu se află în aceste zile în cantonamentul echipei naționale a României de la Mogoșoaia, unde pregătește partida de totul sau nimic contra Bosniei, de pe 3 iunie, din Giulești.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com