Mutu a facut planul de retragere

Dupa Cristi Chivu, un alt jucator exponential al actualei generatii are ganduri de retragere de la echipa nationala. Este vorba despre Adrian Mutu, care, ajuns la 32 de ani, a stabilit planul pentru retragerea din tricoul tricolor.


Decizia lui Mutu nu are insa un termen definit, ea depinzand de evolutiile ulterioare pe care "Briliantul" le va avea in urmatoarele meciuri ale nationalei.

Mutu a hotarat sa il depaseasca pe Gica Hagi in clasamentul celor mai buni marcatori din istoria echipei nationale, iar apoi isi va anunta, precum Chivu, retragerea.

Atacantul Fiorentinei are in acest moment 31 de goluri in tricoul nationalei, patru mai putin decat Gica Hagi. Obiectivul lui Mutu este sa mai inscrie cinci goluri in acest an, deoarece nu isi mai doreste sa se afle in lot in urmatoarea campanie.

Adversarele Romaniei din 2011: Bosnia, Brazilia (amical), Paraguay (amical), Luxemburg, Franta, Belarus, Albania.

In 2011, Mutu a marcat doua goluri la nationala, ambele contra Luxemburgului. Cel mai bun an al lui Mutu la nationala a fost 2003, cand a punctat de 7 ori.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com