Socrii lui Mutu, ameninţaţi de holeră!

Părinţii lui Consuelo, soţia fotbalistului Adrian Mutu (32 de ani), riscă să se îmbolnăvească din cauza epidemiei de holeră care a pus stăpânire pe ţara lor, Republica Dominicană.



Republica Dominicană, ţara natală a soţiei lui Adrian Mutu, încearcă să facă faţă epidemiei de holeră care a făcut deja 14 victime. Jose Rodriguez ministrul sănătăţii, a anunţat că s-au înregistrat 1.143 de cazuri de îmbolnăvire şi că numărul celor infectaţi a crescut cu 50% în ultimele două săptămâni.

Leonardo Matos Berrido (72 de ani) şi soţia lui, părinţii lui Consuelo Mutu, locuiesc în Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane. Fotbalistul Fiorentinei, soţia lui şi copiii lor obişnuiesc să-şi petreacă vacanţele pe exotica insulă din Marea Caraibelor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com