Mutu se teme să nu fie spionat în cantonament

Atacantul naţionalei preferă să stea singur în cameră, în cantonamentul de la Mogoşoaia, de teamă ca un eventual coleg ar putea dezvălui ce vorbeşte „Briliantul” la telefon sau alte secrete.

După ce, în ultimii ani, ştirile despre „Briliantul" naţionalei au fost, în general, negative, atacantul de 32 de ani a învăţat să se ferească de ochii celorlaţi.

Inclusiv de ai colegilor de la lot. Mutu le-a cerut oficialilor de la Federaţie să i se permită să stea singur în cantonamentul naţionalei, de la Mogoşoaia.


Vedeta tricolorilor a vrut, astfel, să evite situaţia în care vreun coleg să dezvăluie altora discuţiile sale telefonice sau alte secrete.

Mutu şi-a făcut un obicei să nu comunice prea mult cu oamenii de la prima reprezentativă.

Cel mai elocvent exemplu este episodul de după meciul cu Serbia (0-5), când „Briliantul" a plecat la Novi Sad fără să-l anunţe pe selecţioner sau pe altcineva din delegaţie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com