Alege Cesena!


Plecarea lui Adrian Mutu (32 de ani) de la Fiorentina este, în acest moment, doar o formalitate. Intrat în dizgraţia şefilor săi, atacantul român a fost nevoit să-şi găsească o nouă echipă, iar ofertele nu au întârziat să apară.


Cu toate că Marseille (Franţa) şi Galatasaray (Turcia) s-au arătat dispuse să-i plătească lui Mutu un salariu apropiat celui avut la Fiorentina, aproximativ 2.000.000 de euro, fotbalistul român e tentat să aleagă oferta Cesenei, echipă care a terminat sezonul pe locul 15 în Italia. Clubul peninsular a reprezentat prima opţiune pentru “Briliant” încă din ianuarie, când oficialii acestei grupări au ajuns la o înţelegere cu foştii impresari ai lui Mutu. Deşi a fost tentat şi de oferta turcilor, un rol decisiv în luarea deciziei l-a avut Consuelo, soţia lui Adi, care nu a dorit în nici un chip să se mute în Turcia împreună cu fetiţele lor (Maya - 3 ani, Adriana - 5 ani) pentru câteva sute de mii de euro în plus.


Refuză Galatasaray şi Olympique Marseille

“Oferta otomanilor l-a făcut pe Adi să se gândească serios la un transfer la Galata, însă Consuelo nu vrea să-şi crească fetele într-un oraş aglomerat şi haotic, precum Istanbulul”, ne-a dezvăluitunul dintre apropiaţii fotbalistului. Nici Marsilia nu i-a plăcut doamnei Mutu. “E frumos, dar prea periculos. Ea a insistat pentru Cesena, orăşel din nord-estul Italiei, la un sfert de ceas de Adriatică şi la 88 km de Firenze, astfel că nu va trebui să se mute cu copiii”, au spus amicii familiei.


AC Cesena, club fondat în ’40

AC Cesena a fost fondat în 1940. Gruparea îşi dispută meciurile pe arena Dino Manuzzi (24.000 de locuri). La Cesena joacă, printre alţii, ghanezul Stephen Appiah, albanezul Erjon Bogdani şi italienii Davide Santon şi Alessandro Rosina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com