Răsturnare de situație spectaculoasă în cazul Mutu-Chelsea. Englezii vor banii de Juventus și de la Livorno, dezvăluie italienii

Ioan Becali a declarat că problema lui Adrian Mutu, care trebuie să le plătească celor de la Chelsea Londra suma de 17,1 milioane de euro, este „aproape rezolvată”. Jurnaliștii italieni contactați de EVZ au lămurit situația.

Deși susține că nu-l mai reprezintă pe fotbalistul român Adrian Mutu, impresarul Ioan Becali a dat de înțeles azi că piteșteanul ar putea fi scutit de plata despăgubirilor de 17,1 milioane de euro la insistențele sale.

„Am o relație bună cu Chelsea, mai ales cu noul președinte. M-am întâlnit de două ori cu el în problema Mutu, în legătură cu cele 17 milioane de euro. Problema e aproape rezolvată”, a spus, la GSP TV, agentul FIFA cu licența suspendată.

Englezii au schimbat din mers tactica

Jurnaliștii italieni contactați azi de EVZ au explicat cum ar putea scăpa Mutu de amenda-record. „Chelsea nu-i cere banii lui Mutu, ci formației Juventus Torino și clubului Livorno”, au explicat peninsularii. În 2004, Juve a profitat de faptul că Mutu era jucător liber de contract, iar pentru a-l putea legitima a folosit un artificiu permis de regulament, înregimentându-l pe piteștean, mai întâi, la Livorno.

Răsturnarea de situație este spectaculoasă. După ce au văzut că Mutu nu poate fi executat, neavând trecute bunurile pe numele lui, englezii și-au modificat tactica, astfel că au ajuns acum să ceară bani de la cluburile care au profitat de situație și l-au luat grratis pe român la vremea respectivă (Livorno a jucat doar rol de intermediar).

Cumpărat de Chelsea, în 2003, în schimbul sumei de 23 de milioane de euro, Mutu a fost îndepărtat în toamna anului 2004 după ce a fost prins dopat. TAS a decis că românul trebuie să le plătească londonezilor suma de 17,1 milioane de euro drept daune de imagine.

„Briliantul” se află în prezent sub contract cu Fiorentina, dar negociază intens transferul la Cesena, o altă formație din Serie A. Președintele Cesenei va fi prezent vineri la meciul România-Bosnia, din Giulești.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com