Mutu, ghete noi pentru bosniaci!

Vedeta naţionalei va juca în ghete Nike, albe cu o dungă fosforescentă, pe care şi-a inscripţionat numele copiilor şi ai soţiei.

După retragerea lui Chivu, Adi Mutu atrage toate privirile la naţională. Deşi selecţionerul nu a anunţat încă dacă „Briliantul" va fi căpitan după „dezertarea" interistului, atacantul de la Fiorentina a „îmbrăcat" deja rolul de lider printre tricolori.

La antrenamentul de ieri, de la Buftea, Mutu a fost vioara întâi. A purtat o discuţie de 3-4 minute cu Răzvan, înainte de şedinţa de pregătire, l-a făcut pe selecţioner să râdă, a smuls zâmbete şi de la Marica şi Tamaş, dar a şi condus grupul de jucători, la alergările uşoare.

Mutu a făcut notă discordantă şi în privinţa ghetelor cu care s-a antrenat. Jucătorul de 32 de ani a purtat o pereche de încălţări albe, de la Nike, cu un logo fluorescent. La dreptul, pe interior, Adrian şi-a inscripţionat numele fetelor sale, Adriana şi Maya, iar la stângul, pe cel al soţiei Consuelo şi al băiatului Mario.

Ambele ghete au pe exterior steagul României şi numărul 10, cel purtat de „Briliant" la naţională. Mutu a avut nişte ghete asemănătoare şi la meciurile naţionalei din luna martie, cu Bosnia şi Luxemburg, dar atunci atunci combinaţia a fost alb cu albastru. Cu acestea, el a reuşit două goluri, contra Luxemburgului.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com