Chivu s-a retras DIN CAUZA lui Mutu! Ce episod l-a mâhnit pe jucătorul lui Inter

Ecourile renunţării lui Cristi Chivu (foto) la echipa naţională continuă să se facă auzite. Cu atât mai mult cu cât tricolorii s-au reunit şi comentează gestul fostului lor căpitan.

Persoane din anturajul interistului au dezvăluit că hotărâtor în luarea acestei decizii a fost un episod petrecut în martie. Atunci, Cristi a venit la lot acuzând o problemă mai veche de sănătate şi a receptat în plin comentariile pe care el le-a perceput a fi tendenţioase. Stafful medical al italienilor a insistat chiar să nu vină, deoarece practic Chivu îşi punea singur umărul cu mâna, dar el a ales să ia un avion particular pentru a se prezenta la lot.



Pus în antiteză cu Adi Mutu
La acea vreme, revenirea lui Mutu a fost pusă oarecum în antiteză cu atitudinea lui Cristi. Mulţi s-au grăbit să îl taxeze ca fiind apatic, când el de fapt era suferind. "Mutu e exemplu. A venit încă de la prima oră în cantonament. Ce schimbare!", a fost reacţia apreciativă a tuturor.

Chivu s-ar fi supărat şi ar fi mărturisit apropiaţilor că totul este prea superficial ca să meargă mai departe. Din câte se pare, el se referea la faptul că Mutu a ajuns atât de devreme la Mogoşoaia, tocmai pentru că venea direct dintr-un club, acolo unde a stat până în zori alături de alţi internaţionali. "Ce rost mai are în condiţiile astea?", ar fi fost întrebarea retorică prin care Chivu ar fi decis să înceteze.

Soţia sa, Adelina, l-a ajutat în luarea unei decizii finale: "Hotărâşte-te şi nu te mai frământa atât, îţi face mai mult rău". Decisivă ar fi fost şi o discuţie cu selecţionerul, în care acesta din urmă i-a cerut să mai vină la meciul cu Bosnia, pentru că după oricum va pleca şi el.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com