„E normal ca Mutu să fie căpitanul echipei naţionale”

După retragerea lui Cristi Chivu de la echipa naţională de fotbal a României, Adrian Mutu are cele mai mari şanse de a prelua banderola de căpitan al tricolorilor. Atacantul Marius Alexe crede că „Briliantul” este cel mai indicat să-i conducă pe tricolori în teren.

„Mutu este un jucător valoros, este liderul acestei echipe şi e normal ca el să fie căpitanul echipei naţionale. Vorbeşte cu noi, ne dă sfaturi, mai ales nouă, celor mai tineri. Nu este dur în vestiar, nici înainte nu era”, a spus fotbalistul de la Dinamo într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, la Mogoşoaia.

La reunirea lotului, selecţionerul Răzvan Lucescu a lăsat şi el de înţeles că Adi Mutu va fi noul căpitan al naţionalei României: „Mutu are calităţi de lider, talentul, caracterul, personalitatea sa îl impun în această postură. A trecut prin perioade dificile, dar a demonstrat la precedenta convocare că s-a schimbat. Prin modul în care s-a pregătit şi prin felul în care a reacţionat în vestiar s-a impus ca un lider. Cred că a înţeles foarte bine că putea să obţină mai multe în cariera lui”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com