Mutu, neconvocat

Se pare că Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, nu se regăseşte printre jucătorii care au primit, pe 30 octombrie, faxul de convocare trimis de FRF, în vederea jocului amical cu Polonia. Lucescu jr se poate răzgândi până pe 6 noiembrie, când se va alcătui lista definitivă.




Lotul României pentru meciul cu Polonia, care este programat pe data de 14 noiembrie, de la ora 18.00, pe stadionul “Legia”, din Varşovia, nu îl va cuprinde şi pe “Briliant”. Selecţionerul Răzvan Lucescu ar fi fost deranjat de escapadele fotbalistului din ultima vreme şi de evoluţia slabă din partida cu Serbia şi ar dori să-l pedepsească, neconvocându-l la meciul cu polonezii. “Mutu reprezintă un jucător ca toţi ceilalţi, nu un subiect fierbinte. Veţi vedea la momentul potrivit dacă va mai fi chemat sau nu şi vom discuta atunci. Vin la lot doar jucătorii care respectă grupul şi care se supun intereselor acestuia”, a declarat Răzvan Lucescu pentru ProSport, făcând trimitere la viaţa extrasportivă, dezordonată, a piteşteanului.
Ultima şansă a atacantului Fiorentinei de a mai prinde un loc în lotul pentru partida din Polonia ar fi ca selecţionerul să se răzgândească şi să-i trimită un fax definitiv de convocare pe 6 noiembrie, atunci când vor fi desemnaţi, în mod oficial, jucătorii care vor intra în cantonamentul de la Mogoşoaia. Până una alta, Adrian Mutu se confruntă şi cu probleme medicale, el fiind incert pentru meciul de astăzi, cu Catania, deoarece i s-a inflamat genunchiul stâng.



Distracţie în autobuz
Jucătorii Fiorentinei, cu antrenorul Cesare Prandelli printre ei, au filmat un clip prin care vor să-i convingă pe suporteri să-şi lase maşinile acasă şi să vină cu mijloacele de transport în comun la stadion, pentru a evita aglomeraţia.
Adrian Mutu s-a simţit foarte bine în timpul filmărilor, el zâmbind tot timpul. Pentru a-i sprijini pe fani în zilele de meci, gruparea AC Fiorentina le va pune acestora la dispoziţie mai multe autobuze speciale.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com