ZVON!!!


Gianpaolo Montenerri, avocat elveţian celebru în ceea ce priveşte speţele sportive, îl apără pe MUTU în litigiul cu Chelsea de la Camera de Soluţionare a Disputelor de la FIFA. Imediat după ce Gazzeta dello Sport a anunţat că românul are de plătit daune de 12 milioane de euro clubului englez, Montenerri s-a pus pe treabă, solicitând FIFA o confirmare, contrariat fiind de faptul că informaţia a fost publicată în presă înainte ca părţile să fie înştiinţate. În urmă cu două zile, Montenerri a primit şi răspunsul:
„Nu este nimic adevărat. Comisia nu a dat nicio rezoluţie în cazul MUTU vs. Chelsea“.
„A fost un balon de aer. Un zvon care a pocnit în cele din urmă. Nimic adevărat. Nu excludem nici ideea unei strategii puse la cale de italieni, dat fiind că jucaţi împotriva lor la Euro”, afirmă avocatul elveţian.
Starea de spirit a lui Mutu s-a schimbat vizibil în ultimele două zile, redevenind jovial şi optimist. De altfel, ieri, într-un moment în care s-a aflat faţă în faţă cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, l-a informat şi pe acesta că este liniştit, spunându-i scurt: „Am aflat! A fost o intoxicare”. Referitor la cum va decurge în continuare litigiul, avocatul spune că va merge până în pânzele albe pentru Mutu, dreptatea fiind de partea acestuia
.
"După ce FIFA a infirmat zvonul, m-am dus la MUTU în cantonament şi l-am liniştit. Aveţi acum un Mutu supermotivat" Gianpaolo Montenerri avocatul lui Adrian Mutu
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com