Mutu va avea o marire de salariu???


Preşedintele Andrea Della Valle a dezvăluit că atacantul român va fi mulţumit de oferta făcută de clubul viola.
O dată cu terminarea a­ven­turii la Euro, Mutu se pre­găteşte de vacanţă. Iar Fio­rentina se pregăteşte să-i asculte pretenţiile. Viola nu vrea să-şi piar­dă “Fenomenul” şi e gata să trateze con­diţiile prelungirii acordului cu atacantul român. Preşedintele An­drea Della Valle a anunţat o întîlnire cu Adrian, care a părăsit El­veţia separat de “naţională”, revenind miercuri la Florenţa.
“Mutu este un campion şi mereu am încercat să-l mulţumim pentru că reprezintă simbolul e­chi­pei. Relaţiile noastre sînt bune şi nu s-a produs nici o ruptură ori vreun conflict. Situaţia se va rezolva, nu există nici un caz Mutu”
, declară şeful Violei, promiţîndu-i lui Adrian că-i va mări salariul actual de 1,5 milioane de euro pe an. “Nu vor fi probleme pentru o eventuală ajustare a contractului. Îi voi face o ofertă bună şi eu sînt optimist în pri­vinţa rămînerii sale la Fio­rentina”.
Prin intermediul impresarului Ales­sandro Moggi, Mutu ceruse 4 mi­lioane de euro, apoi şi-a scăzut pre­tenţiile la 3 milioane , du­blul pla­fonului salarial “viola”.
Di­rec­to­rul sportiv Pantaleo Corvino l-a refuzat în ajunul Euro, anunţînd că românul este trans­ferabil pentru 25 de milioane, preţ la care nimeni n-a licitat.
1,5 milioane
de euro e salariul pe care Mutu îl primeşte acum la Fiorentina, cu care are contract pînă la 30 iunie 2011.
sursa1
sursa2

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com