Rezumatul episoadelor 18si 19 din IL FENOMENO-ADRIAN MUTU!!!


Episodul 18.
Incepe cu dezvaluiriile lui Mutu despre afacerile sale.Universal Sports Management SRL" este o investitie care il multumeste pe ''briliant ( detine 90% din pachetul majoritar , iar 10 % este detinut de Ana Maria Prodan.In momentul de fatza au cam 60 de jucatori sub contract.Consuelo povesteste continuarea cererii in casatorie facuta de Adrian.
Vinul alb si rosu a lui Mutu se numeste "10" si este foarte mandru de el. Mai poveste si intamplari din copilaria sa , faptul ca a avut o prietena la 15 ani, insa se declara foarte timid in legatura cu fetele ( pe vremea aceea) .
Primul gol a fost inscris de Adrian in meciul cu Steaua castigand cu 2-1.
Partea a 2 a,de pe croaziaera de lux.Adrian o invata pe Adriana sa cante, apoi merg sa cineze .
Il vedem inca o data pe Mutu cum continua sa se joace virtul in meciul cu Romania -Olanda!!!! Apoi prezinta fotografiile de pe holul din casa sa. (tablouriile erau cu poze din cariera sa , alaturi de familie.)



Episodul 19
Mutu continua sa povesteasca despre vinul sau.Declara ca are o colectie de vin .Numele pentru vinul sau vine de la numarul cel poarta pe tricou(10).Se vinde foarte bine in restaurantele din Italia la un pret de 25-30 de euro.Lansarea oficiala a vinului se va face la restaurantul "13 cocosei".
Partea a 3a de pe croaziera de lux unde Adrian se plimba cu Adriana pentru a privii peisajul impresionant.
Miami este unul dintre orasele preferate ale Consuelei din cauza climatului, dar si prin faptul ca a stat mult timp acolo si s-a adaptat acelei zone. Mancarea care o prepara sotia lui Mutu este diversificata,dominicana, mexicana , italieneasca .
Se declara o impatimita a modei.Bunul gust conteaza pentru ea, nu se da in vant dupa marii disegnerii .Ii place toate genurile de muzica in special, rumba, flameco, salsa.
Adrian are o intalnire intr-un restaurant cu cel mai inrait fan a Fiorentinei.
Cu primul sau salar( in jur de 6 milionane de lei) Adrian si-a achizionta un parfum de firma, ramanad doar cu jumatate din salarul sau pe un an.
Cu timpul valoarea sa a crescut la fel si salariile, urmand sa aiba 600 de dolari, 1200 de dolari, iar dupa ce a fost transferat la Dinamo, a avut un salar cu multe zerouri.
Prima carte citita de el , a fost " Viata lui Dobrin". Era foarte emotionant la prima intalnire cu Dobrin, unde a avut timp sa invete si multe trucuri de la el.

lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com