Mutu va semna maine contractul de prelungire cu FIORENTINA!!!!


Atacantul român Adrian Mutu va ajunge marţi dimineaţă în Florenţa, iar în cursul zilei este aşteptat de oficialii formaţiei Fiorentina să semneze prelungirea contractului până în 2012
"Toată lumea îl aşteaptă marţi pe Mutu la Florenţa, dar mai ales Pantaleo Corvino, care are contractul în mână, scandent în 2012, plus o mărire de aproximativ zece procente. Mult mai puţin decât a cerut şi sperat jucătorul. Adrian s-a decis şi va semna marţi.
A primit un mesaj din partea preşedintelui Andrea Della Valle, în care îi spunea: 'Eşti un jucător simbol, cu tine vrem să ne construim succesele'. Aceste cuvinte au contat. Fenomenul era la Miami, alături de familie şi nu a vrut să comenteze, dar apropiaţi ai lui au confirmat că vrea să rămână la echipa din Florenţa"
Mutu a contat mai mult faptul că va fi liderul echipei şi că poate fi chiar desemnat căpitanul Fiorentinei, în dauna banilor în plus pe care putea să-i primească la alt club.
"Va decide echipa în privinţa banderolei, dar ultimul cuvânt este al lui Cesare Prandelli. Cei doi sunt foarte apropiaţi, iar antrenorul ştie cum să gestioneze relaţia. Când erau la Parma, Adrian şi-a dorit foarte mult banderola, dar Mutu era atunci altfel, mai tânăr, imprevizibil. Acum e matur, dar Prandelli se va gândi mult înainte să accepte", explică publicaţia italiană.Fiorentina i-a propus în acestă săptămână lui Adrian Mutu prelungirea contractului pe încă un an, până în vara lui 2012, şi o mărire de salariu, care potrivit presei italiene este de aproximativ 200.000 de euro pe sezon.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com