3 luni clubul lui Mutu este inchis!!!!

Clubul Pacha, unde acţionar este şi Adrian Mutu, se va închide pe perioada verii marelui public, stabilimentul urmând să găzduiască numai petreceri private şi evenimente mondene.
“Lumea pleacă în vacanţă vara şi de aceea am decis să închidem clubul până în luna septembrie, când vom reveni în forţă”, ne-a declarat Ştefan Brotac, un alt acoeionar al discotecii, situată în spaţiul fostului Bingo Europa.
Sâmbătă seară, a avut loc şi petrecerea de închidere a clubului, dar VIPurile nu s-au mai înghesuit să vină ca la lansarea din luna martie. Singura în măsură să întreţină atmosfera a fost o mireasă nimerită din întâmplare prin zonă şi care a dansat pe ritmurile house ale dj-ilor rezidenţi la Ibiza. Cu această ocazie, s-a organizat şi o tombolă, premiul fiind o excursie la Ibiza. Referitor la zvonurile care au circulat cu puţin timp în urmă, conform cărora clubul “Briliantului” ar fi fost în pericol să-şi piardă franciza, Ştefan Brotac a oeinut să precizeze că acestea au fost total ne fondate şi că dansatoarea răspunzătoare de acest scandal a fost acoeionată în judecată


STIREA A APARUT IN DATA DE 16.06.2008
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com