Mutu este sustinut de toti!!!

Toata lumea se astepta( chiar si eu) ca dupa ratarea penalty-ului, presa sa-l critice dur.Stupoare!!! Mutu a fost sustinut de ziaristi, suporteri, de o Romanie intreaga( poate s-a mai trezit un naluc de om, sa-l conteste,dar nu a prea contat).
Sunt bucuroasa ca presa a reactionat pozitiv , la grseala lui Mutu, si in asa fel, romanii citind presa le-au dar dreptatea criticilor ,ca potrivit ar fi sa-l sustinem pe MUTU
Uite una din sutele de dovezi.Citatul este preluat din libertatea.ro
lee

Adrian Mutu - sus
"Inca sunt sub socul ratarii penalty-ului din meciul cu Italia. Ce ghinion! Mi-ar fi placut ca macaronarii sa tina minte toata viata lor ca dupa ce au fost campioni mondiali, Romania i-a trimis acasa de la Europene. N-a fost sa fie. Mutu nu l-a mai invins pe Buffon ca mai devreme cu 25 de minute. Am vazut, insa, in privirea lui ceva ce n-am mai vazut niciodata in ochii unui fotbalist. Atata tristete, atata disperare... Trebuia sa fie momentul lui de glorie, dar si-a dorit prea mult sa le rezolve pe toate. Nimic nu e, insa, pierdut. Marti seara ne vom tine din nou respiratia si vom astepta ca Mutu sa priveasca din nou ca un invingator. E mult prea frumos ca sa se termine atat de repede."

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com