Preşedintele AFAN: "Fiorentina l-a lucrat pe Mutu!"


Adrian Mutu ar putea fi "lucrat" chiar de echipa sa, Fiorentina, în cazul datoriei de 12 milioane de euro către Chelsea. FIFA n-a dat niciun verdict în acest caz, afirmă preşedintele AFAN, Dumitru Costin, susţinut de corespondentul Associated Press în România, Alison Mutler

Toată lumea a fost de acord că vestea unei datorii de 12 milioane de euro l-a bulversat pe Adrian Mutu, iar prestaţiile sale slabe la Euro 2008 au fost influenţate şi de această informaţie.


Ştirea că Mutu trebuie să-şi dea toată averea englezilor pentru afacerea "Cocaina" a fost postată chiar pe site-ul formatiei Fiorentina. Corespondentul agenţiei Associated Press în România a descoperit că, de fapt, nu există nicio decizie a FIFA în cazul lui Mutu. Preşedintele AFAN, Dumitru Costin a infirmat şi el că FIFA ar fi dat un astfel de verdict şi este convins că Mutu a fost lucrat chiar de propriul club. Italienii ar fi vrut să pună astfel presiune pe Mutu pentru semnarea prelungirii contractului.
"Fiorentina l-a lucrat. Nu e prima dată, au făcut-o şi în iarnă. Deci e a doua oară când pleacă de la ei o asfel de informaţie. Vor să pună presiune pe el, în ideea că 'dacă o să prizi un contract mai mare la o altă echipă atunci Chelsea e cu ochii pe tine şi o să îţi ia banii. Aşa că mai bine rămâi la noi în ogradă şi ne înţelegem noi''



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com