Fiorentina este dispusă să renunţe la Mutu!

Este o veste care nu ma bucura , dar decizia va fi doar a lui Mutu!!! El stie ce ii este mai bine:)
Mutu tinde să devină subiectul unei telenovele în această vară, pentru că viitorul său este departe de a fi lămurit.

Înainte de plecarea la Euro, Mutu era emblema Fiorentinei, fapt recunoscut şi de omul-cheie din conducerea clubului toscan, directorul general Pantaleo Corvino. Pe durata turneului final însă, cerul Florenţei s-a înnorat brusc pentru Mutu, după ce agentul său, Alessandro Moggi, a cerut în numele jucătorului o mărire uriaşă de salariu, de la 1,8 la 4 milioane de euro. Mutu a ieşit pe loc din inima lui Corvino, care a şi anunţat că pentru o sumă între 20 şi 25 milioane de euro românul este de vânzare. Mutu a transmis că pretenţiile sale nu au fost niciodată absurde şi că suma vehiculată nu este iniţiativa sa, iar faptul că Prandelli şi unul dintre cei doi fraţi patroni ai familiei Della Valle, Andrea, au spus că sunt convinşi de rezolvarea cu bine a cazului părea a stinge conflictul.

Mărirea de salariu există, dar ea este mică, de numai 150.000 de euro. Mutu e aşteptat din zi în zi să semneze, dar în realitate lucrurile sunt încă departe de happy-end, pentru că Fiorentina a plătit milioane bune pe sârbul Jovetic, ce poate juca pe postul lui Adrian, şi Corvino e încă dispus să accepte o ofertă consistentă.

Pe fir se află Schalke şi AS Roma, ultima forţând la insistenţele lui Spalletti. Romanii îi oferă un salariu fabulos lui Mutu, 4,5 milioane de euro, însă nu au 20 de milioane pentru a-l convinge pe Corvino să spună da. Maximum 14 milioane este tot ce poate plăti Roma, insuficient pentru ca Mutu să se mute în capitală. Telenovela continuă, cel puţin până la aşteptata clipă a semnării prelungirii contractului.
Nu acceptam presiuni din partea niciunui jucator.Daca Mutu va accepta propunerea noastra va fi OK, daca nu vom vedea

Pantaleo Corvino, director general Fiorentina

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com