S-a gasit cine sa faca clasamente ...Anglia!!!!


Am o antipatie pentru jurnalistii din Anglia.De cand a plecat Mutu de la Chelsea 90% din articolele despre "briliant" sunt negative. Unele adevarate unele false.Chiar daca echipa lor nu s-a calificat la Euro, totusi ei au preocupari sa intocmeasca clasamente.Normal din moment ce nu a fost prezenta echipa lor nationala cu usurinta pot critica pe ceilalti.Eram curioasa sa vad evolutia Angliei si atunci se mai intocmea tot felul de clasamente ca sigur nu-i ii avantaja pe jocatorii englezi.
Iar din punctul meu de vedere Adrian Mutu nu a dezamagit, tinand cont ca singurul gol a Romaniei a fost marcat de el

lee

Citatul preluat din prosport.ro
"Adrian Mutu ocupă locul opt într-un "top al dezamăgirilor" de la Euro 2008, întocmit de jurnaliştii cotidianului englez "The Sun". Mutu s-a aflat la un şut distanţă de calificarea în sferturile de finală, la penalty-ul din meciul cu Italia, dar a ratat şi România a fost învinsă apoi şi de Olanda".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com