Romania-Franta 0-0!!!


Chiar daca tricolorii nu au jucat perfect , au scos un rezultat bun daca tinem cont ca Franta este vice campioana lumii. Nici Franta nu o facut o partida superba, asa ca rezultatul a multumit pe ambele echipe , cel putin nationala Romaniei s-a bucurat ca nu a pierdut.
Mutu nu a avut o evolutie stralucitoare, si stiu ca el ii constient de lucrul aceasta, dar cine suntem noi sa-l criticam , numa cand ne gandim cate i s-au intamplat, altcineva in locul lui nu ar fi fost bun de nimic . Sigur se autocritica pentru evolutia sa, dar pe mine nu m-a dezamagit, pentru ca am in continuare incredere in el .
Si el este om , si are dreptul sa aiba zile proaste, nu este robot, asa ca intelegeti-l si pe el, sau macar puteti-va in locul lui si asa aflati raspunsul .
lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com