Mutu si Chivu cei mai solicitati pentru autografe!!!


Şi aceştia au oferit o surpriză la intonarea imnului de stat, când au cântat cu ardoare versurile, distrugând mitul buzelor încleştate şi a mestecatului de gumă. Puntea dintre echipă şi fani s-a consolidat ieri, la antrenamentul pe care Piţurcă l-a deschis publicului, selecţionerul fiind şi el impresionat de atitudinea fanilor din Elveţia. Peste 200 de suporteri au venit la Abwill şi i-au aclamat îndelung pe tricolori, titularii făcând o sesiune de autografe de peste 15 minute. Mutu , Chivu şi restul au semnat pe steaguri, tricouri, eşarfe şi pe tot ce le mai întindeau fanii. Şi Piţurcă a fost aclamat, el răspunzând cu aplauze.

Cel mai înfocat fan al naţionalei României s-a dovedit a fi un japonez, bun cunoscător al fotbalului românesc. Acesta avea albume cu tricolorii şi îi ştia pe fiecare fără probleme. Dacă îi spuneai Goian se făcea că dă cu capul, la Lobonţ simula o paradă. El i-a oferit lui Mutu un mic tablou, pe care acesta l-a luat, l-a semnat şi i l-a înapoiat.
sursa1
sursa2

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com