Contra lui Mutu!!!!

De cand a fost eliminata nationala de la Euro, cam prea multa lume rabufneste.De la conducatori, pana la jucatori.
Pana acum se laudau ca in cantonamentul nationalei se asterne o liniste, si nimeni nu se cearta. Au revenit in Romania, coechipierii lui Mutu cam il ataca. Au si ei motivele lor, dar ei omit un lucru foarte grav. Presa este de vina, pentru ca il mediatizeaza atat de mult pe Mutu.Presa spune "Mutu& Co", si normal ca ceilalti care fac parte din echipa, si care muncesc la fel sa fie revoltati.Dar asta nu inseamna sa inceapa cu declaratii, care ar putea face multa valva in presa.
Daca Mutu avea un parcurs exceptional la Euro toti il laudau, venerau si asa mai departe.Atunci nimeni nu se gasea sa zica "vai Mutu m-a injurat" , sau "vai Mutu are fitze".Este si el OM, NU UITATI.
Nimeni nu s-a intrebat de ce Mutu are "atitudinea" de care povestesc unii tricolori care nu-si dau numele de frica sa nu intre in conflict cu Mutu, prin urmare ei se subestimeaza automat. De ce nimeni nu are curajul sa zica "Nu vin la nationala ca ma enerveza fitele lui Mutu" Pentru ca majoritatea dintre ei le place statul lor. ASA CA SA NU MAI COMENTEZE PENTRU CA SI EI GRESESC.
Mutu nu a iesit din hotel pentru ca dorea sa fie singur si sa-si revina dupa o perioada mai grea.Nu este el de vina ca ceilalti au chef sa aduca femei in cantonament , iar Mutu a stat deoparte.Nu este el de vina ca unii dintre coechipeirii sai au ciuda pe el.

lee

Citatul din GSP.RO
“Ne-am săturat!”

De fapt, nemulţumirile sînt mult mai vechi. Încă de la plecarea în Elveţia, mai mulţi fotbalişti au scrîşnit printre dinţi.
“Mutu poate să vină la aeroport cu maşina personală, iar noi ceilalţi sîntem nişte fraieri şi venim cu autocarul”, s-au auzit vocile unor jucători. Aceştia sînt nemulţumiţi şi de faptul că Mutu este privit prefe­ren­ţial la echipă. “Pe el îl cheamă Mutu şi i se permite să nu vină în An­talya!”, a declarat supărat un fotbalist. “Noi dacă mai tragem o ţigară după o victorie, dar stăm în recepţie fără să ne ascundem, sîntem luaţi imediat în primire. Alţii fumează prin cameră, dar nimeni nu le reproşează nimic. Ne-am săturat să fim trataţi altfel”, a protestat un “tricolor”.


Izolat
Mutu nu a fost în apele lui în Elveţia. La plimbările “naţionalei” el apărea de cele mai multe ori singur. Doar Cosmin Contra era mult mai aproape de el. Era îngîndurat şi irascibil. “Nu-i con­venea nimic. Poate şi problemele din ultima perioadă l-au marcat, dar nu e normal să se răzbune pe alţii!”, a mărturisit un membru al staff-ului. Acelaşi insider a povestit un episod de la pauza partidei cu Olanda. Mutu le reploşa ­ jocul prestat, ţinta sa numărul unu fiind Cociş. Cei aflaţi în jurul său au răbufnit: “Mai lasă-ne în pace Tu vorbeşti, care joci la mişto?”, a răbufnit un jucător.

“Toţi alergăm, el nu vrea!”
Jucătorii sînt nemulţumiţi şi de fap­tul că Mutu s-a văitat că el a evoluat pe un post mult prea defensiv la Euro “Păi, el e mereu nemulţumit! Ba că nu-i pasăm, ba că aleargă prea mult? Robben nu aleargă? Kuyt nu joacă la Liverpool, dar se apără şi la el în careu! Pînă şi Del Piero face faza defensivă!”, a spus un “tricolor”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com