MUTU NU ESTE GOL!!!( revista CIAO!!!)




Ieri a aparut pe piata revista Ciao.Pana aici nimic neclar.Faptu care m-a deranjat ( is sigura ca si pe multi alti fani si inclusiv pe Mutu) ca pe coperta erau niste poze cu Mutu care vroiau sa para nud. Dar NU este adevarat, daca rasfoiti bine revista si va uitati un pic mai atent peste poze, vedeti ca Mutu este suprins in aceealasi ipostaze dar in LENJERIE INTIMA!!!!!
Eu nu am nimic impotriva paparazzilor, puteau sa publice pozele asa cum erau nu sa faca ei pe coperta pozele prin photo scape la sectiunea mozaic ca sa apara ca ar fi gol.

Nici Cancan nu s-a lasat mai prejos , scriind si ei acelasi lucru.Ceea ce este jenant.Pacat ca ati facut o asemeanea porcarie.
Altadata ce puneti pe coperta faceti bine si puneti si in continut ca numai voi aveti de pierdut pentru minciuni.Degeaba ati scris in revista ca nu este gol cand pe coperta ati pus poze nud.Nu se face asa ceva !!!!

lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com