"Atentie la fiul lui Dracula!"


Francezii astia au imaginatie fara limite, "Mutu fiul lui Dracula"????

France Football scrie despre meciurile amicale ale Frantei, solide dar nu entuziasmante, despre accidentarile lui Vieira si Thierry Henry si spune ca jucatorii lui Raymond Domenech au un dublu obiectiv in partida cu “romanii cu dinti ascutiti: sa-i vineze pentru a se asigura”.

Postul de televiziune TV 5 aminteste ca, in comparatie cu palmaresul celor trei adversare din grupa C, Franta, Italia si Olanda, Romania este ruda saraca, dar acest lucru ii convine de minune nationalei antrenate de Victor Piturca. “Romania spera sa profite de efectul surpriza pentru a se fofila pina in sferturile de finala. Terminind pe primul loc in grupa de calificare, coechipierii lui Adrian Mutu ar trebui in mod sigur sa-si sperie adversarii”. Jurnalistii francezi considera ca principalul pericol pentru jucatorii antrenati de Domenech il reprezinta Adrian Mutu, care pentru a trage echipa trebuie sa fie sigur pe el si sa aiba incredere in coechipierii sai.

In Freesport, Adrian Mutu este vazut drept “diavolul din Carpati”, “fiul lui Dracula”, un veritabil atacant, atit la Fiorentina cit si la nationala, care poate crea surpriza la Euro

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com