Zvon!!!

Conform cotidianului italian Il Tempo, directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, a ajuns la un acord economic cu atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, urmând să înceapă tratativele cu oficialii clubului din Firenze.

"Prade a ajuns la un acord economic cu Mutu. În urma acestei înţelegeri, Prade va începe negocierile cu preşedintele Della Valle. În această vară Fiorentina a cheltuit 43 de milioane de euro pe transferuri şi o cedare a lui Mutu la un preţ bun ar putea intra în calcul"

Jurnaliştii italieni mai scriu că Mutu va avea un salariu anual de 4,5 milioane de euro, dar ar putea ajunge la cinci milioane cu bonusuri. "Roma îi poate oferi lui Mutu un contract pe patru sezoane, cu un salariu anual de 4,5 milioane, care ar putea ajunge la cinci milioane cu bonusuri. Planul «B» al Romei, în cazul în care transferul românului nu se realizează, îi cuprinde pe Vincenzo Iaquinta şi Julio Baptista"

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com