Presa italiană umblă după Mutu!!!


Gianpiero Timossi, de la Gazzetta dello Sport, nu crede că Mutu va plăti 12 milioane lui Chelsea.

Cum au aflat de decizia FIFA care-i cere lui Mutu să-i plătească lui Chelsea despăgubiri de 12 milioane de euro, ziariştii italieni s-au pus pe treabă, semn că Adrian e cineva în Cizmă . Gianpiero Timossi e trecut bine de 40 de ani, bărbos, cu chelie galopantă şi e îmbrăcat milenarist, în cămaşă albă, sacou negru, blugi sfîşiaţi şi încălţat cu bascheţi.

Pufăie mereu dintr-un trabuc şi spune că-l ştie pe Mutu de cînd juca la Juve. E de la subredacţia din Torino a Gazzettei dello Sport, a lăsat squadra lui Donadoni la Baden şi a venit la Abtwill cu maşina. Fireşte că nu poate intra la Santispark, unde fortăreaţa şi gardul-muşama sînt universale, nu doar pentru jurnaliştii români.
După cîteva ceasuri de dat tîrcoale prin împrejurimi şi cîteva telefoane prin care n-a putut scoa­te nimic de la Mutu, Gianpiero se lasă păgubaş. Comentăm situaţia, prin prisma ape­tenţei gintei latine pentru pa­lavre. “Nu cred că va rămîne aşa, Mu­tu nu va plăti 12 milioane. Mai sînt două căi de atac şi de aici încolo avocaţii vor trebui să-şi facă treaba. Povestea va dura pînă spre sfîr­şitul verii, cînd va începe noul cam­­pionat. O sentinţă care nu e definitivă nu se pune în aplicare. Eu cred că Mutu va plăti ceva, dar în nici un caz 12 milioane”, spune el.

“Mi se pare eno­rm! Şi nu cred că îl afectează trea­ba asta mai mult decît moar­tea bunicii. Îl ştiu pe Adrian, e foarte sentimental, ţine la familie”, a încheiat Gianpiero

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com