Mesajele transmise de Mutu de pe blogul sau!!!(4 iunie 2008)

Pentru ca doar de o zi si-a oficializat site-ul Adrian Mutu ne saluta respectos pe toti si ne indeamna la respect reciproc!!!

"Va salut pe toti! Sunt bucuros ca de acum incolo putem dialoga pe firul cel mai scurt...

E un lucru important pentru mine. Pretuiesc dialogurile directe, pretuiesc vorba simpla si spusa deschis, dar in limita bunului simt. Au fost clipe in viata mea in care am gresit si am recunoscut asta. Le multumesc din suflet celor care m-au sustinut in momentele grele, dar ii respect si pe cei care m-au criticat. Astept de la ei sentimente mai bune, pentru ca traim intr-o lume a ciudateniilor si a paradoxurilor. Cel mai mare paradox pentru mine a fost urmatorul: sa aflu ca radacina cuvantului "islam" inseamna "pace". De acum sunteti prietenii mei si vreau sa avem pe acest blog dialoguri linistite si sincere. Nu mincinoase! Va zic"

sursa:www.adrianmutu.com

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com