Problemele lui MUTU!!!

Apasa aici pentru a vedea video!!!

"Desi sunt legat de Fiorentina, situatia mea e complicata si voi lua o decizie dupa Euro", spune Mutu, dar presa din Italia il da la Milan.

Evenimentele in cazul Mutu se deruleaza rapid. In ziua in care FIFA l-a somat pe Mutu sa-i plateasca daune de 12 milioane de Euro lui Chelsea, romanul i-a cerut Fiorentinei sa-i mareasca salariul de la 2 la 4 milioane de Euro.

"Nu suntem de acord, iar daca lui Mutu nu-i convine, s-ar putea sa ne despartim" - anunta sefii Fiorentinei, care au pus si un pret pe capul romanului - 25 de milioane de Euro. Schalke si Bayern Munchen s-au bagat imediat pe fir, insa surpriza ar putea veni de la ... Milan.

Berlusconi il vrea pe Mutu, dar nu ofera 25 de milioane, ci 13 milioane si doi jucatori la schimb. Milan nu s-a inteles cu Barca pentru Ronaldinho si il vrea pe Mutu, care dupa 8 ani se poate intoarce la Milano.

Daca Milan va plati pana la urma 25 de milioane, transferul lui Mutu va fi mai scump decat cel din 2003, cand Chelsea a dat pe el 23 de milioane.




Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com