Mutu apare in benzi desenate!!!

Mai nou ratarea lui Mutu ii inspira si pe cei de la Bravo care il compara cu un cartof:(. Dar chiar au haz, imaginatie pe deplina.


Am mai gasit un alt articol in revista mentinonata mai sus. Un "fan" a lui Mutu spune ca este satul de "briliant".Are o ironie in el, ce numai ziaristi mai reusesc sa critice cu atata "dulceata". Omul si-a spus parerea cum si eu mi-o spun acum.Diferenta dintre Mutu si acel baiat este de la cer la pamant. De la valoare pana la caracter.Daca un minut ar fi in pielea lui Mutu ( is sigura ca ar vrea la nebunie, doar ca nu poate) nu ar mai avea asa parere. Un lucru este clar INVIDIA este MARE la ROMANI!!!

1 comentarii:

Roby 27 iunie 2008 la 18:18  

nu e NEAPARAT invidie...pur si simplu copilul s-a saturat de el...prea multa publicitate pentru nimic..ca nu a jucat bine deloc la Euro!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com