MUTU isi face casa!!!!


Un orăşel cochet de provincie, în care 11.000 de suflete trăiesc la unison bucuria fotbalului. Aşa arată, zilele acestea, micuţa localitate argeşeană Topoloveni, locul în care, cu 29 de ani în urmă, s-a născut Adrian Mutu, fotbalistul simbol al unei generaţii care se pregăteşte să dea lovitura la Euro 2008. heat îndeaproape de privirile blânde ale unei bunici pe care a iubit-o ca pe ochii din cap, e, astăzi, pustie şi mohorâtă. Nimeni nu mai locuieşte în ea.

După trecerea în nefiinţă a Elenei Ivaşcu (81 ani), “mamaie” cum obişnuia ţâncul Adrian să-şi alinte bunica, nici una dintre rudele “Briliantului” nu a mai vrut să locuiască în casa bătrânească.

“Victoriţa (60 ani), mătuşa lui Mutu, s-a mutat la Costeşti chiar a doua zi după ce a fost înmormântată tanti Leana. Rodica, mama fotbalistului, e stabilită de mai bine de 20 de ani în Piteşti, oraş în care s-a mutat şi Adrian când a trecut de pragul vârstei de 5 ani. Până atunci a stat în Topoloveni şi, ca orice copil, bătea mai tot timpul mingea pe maidane”, îşi aminteşte Marian Grigorescu (40 de ani), unchiul fotbalistului.

Marian ne-a mai spus că Adi e foarte ataşat de aceste locuri. De curând, Mutu a început construcţia, la doi paşi de casa bătrânească, a unui nou imobil. “Vrea să-şi facă o mică vilă de vacanţă, unde să se poată retrage ori de câte ori are puţin timp liber. Au început prin primăvară lucrul la ea. O să fie o frumuseţe”.


Astfel, dacă fotbalistul îşi ridică o locuinţă modern amenajată, foloseşte materiale şi finisaje bune, totul îl va putea costa 200.000 de euro.


Stirea a aparut in data de 11.06.2008

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com