DECLARATIILE LUI MUTU inainte de meciul din Cupa Uefa!!!


"Vreau intai Cupa Uefa si apoi ma gandesc la Euro!!!"

Adrian Mutu e concentrat pe returul semifinalei cu Rangers, de miine seara. Si isi doreste sa duca Fiorentina in finala de la Manchester. “Am fost cu Chelsea intr-un meci mai important, in sferturile Ligii, dar cu Fiorentina e altceva. Ma simt diferit, pentru ca am jucat foarte multe jocuri pentru aceasta echipa, am dat destule goluri, am simtit ca am un rol de star”, a declarat azi romanul la conferinta de presa. “Sper sa inscriu si miine, dar nu depinde doar de mine. Trebuie sa dau totul si nu ma gindesc la un eventual cartonas galben. Nu sint un simulator, penaltyul cu Sampdoria a fost suta la suta dat corect. Prioritatea mea e finala Cupei UEFA si cistigarea trofeului, apoi sa ma gindesc sa inving cu nationala Romaniei”.(ifotbal.ro)

Mutu: "E meciul vieţii noastre"

Golgeterul Fiorentinei din Cupa UEFA, Adrian Mutu, îşi îndeamnă coechipierii să joace pe viaţă şi pe moarte în partida de diseară, cu Rangers, în returul semifinalei C2. "O finală europeană ar fi o mare realizare pentru noi. Acest meci este cel mai important din acest sezon. Abia aşteptăm să jucăm şi sper să fiu decisiv. Nu spun că restul jocurilor nu sînt importante, dar acesta este unul special. Nu am nimic de demonstrat britanicilor, ei fac parte din trecutul meu", a spus internaţionalul român.(gsp.ro)

Prandelli: "Ai grija Mutu!"
Fiorentina este la graniţa dintre extaz şi agonie.

Un succes în faţa scoţienilor de la Glasgow Rangers ar echivala cu prezenţa în finala Cupei UEFA de la Manchester. Un egal cu goluri sau înfrângerea ar putea avea urmări dintre cele mai rele, inclusiv pentru finişul din Serie A, acolo unde avansul în faţa lui AC Milan a scăzut la numai două lungimi cu trei runde înainte de căderea cortinei. Italienii privesc destul de temători returul cu Rangers, după un 0-0 care lasă loc de orice pe „Artemio Franchi”, pentru că oamenii lui Walter Smith devin periculoşi atunci când trec de zidurile lui „Ibrox Park”. Ei au obţinut deja două calificări în actuala ediţie a Cupei UEFA după rezultate albe pe teren propriu, ultima victimă fiind Sporting Lisabona.

Cinci dintre echipierii squadrei viola trebuie să fie foarte atenţi la orice gest pe care-l comit, pentru că un cartonaş galben ar însemna doar un loc de spectator, dacă Fiorentina va ajunge în finală. Numărul 1 pe listă este Adrian Mutu, antrenorul Cesare Prandelli cerându-i public să-şi cenzureze orice reacţie, orice intenţie care ar putea duce spre „galben“. „Adrian, ai grijă, trebuie să învingem şi să ne calificăm, dar o putem face fără excese şi cu multă răbdare!”. În afara lui Mutu, sunt în pericol cehul Ujfalusi, Montolivo, Gamberini şi Gobbi. Mutu a declarat ieri că speră să câştige Cupa UEFA cu Fiorentina şi că abia apoi se va gândi la naţională şi la Euro „Ştiu că ultimul român care a luat Cupa UEFA a fost Hagi, şi tot înainte de Euro Dar prefer să nu vorbim acum despre asta. Aduce ghinion“, a spus Mutu.

Meciul stârneşte un mare interes în lume, partida de la Florenţa urmând a fi transmisă în 40 de ţări.

"Prefer să joace Fiorentina finala și să stau eu" - Adrian Mutu, atacant Fiorentina

9 meciuri a jucat Adrian Mutu pentru Fiorentina în Cupa UEFA, în acest sezon, marcând 6 goluri (prosport.ro)



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com