Mutu acuză o durere musculară!!!!


Cei 24 de fotbalişti pe care Piţurcă îi are la dispoziţie au ieşit aseară pe terenul 1 din baza de la Mogoşoaia, pentru prima şedinţă oficială de pregătire în vederea turneului final.
Antrenamentul a fost unul lejer. România, campioană europeană! MUTU , dă-le gol!”, a urlat de după gardul bazei portavocea unui grup electoral, spre amuzamentul fotbaliştilor şi al selecţionerului.

După o ultimă serie de exerciţii, Piţurcă le-a dat liber la minge. Contra, Raţ, Marica, Marius Niculae, Cociş şi Codrea s-au distrat copios pe seama stelistului Dică. Acesta a primit nenumărate şuturi, pierzând de cele mai multe ori într-un joc în care mingea nu trebuia lăsată să cadă şi trebuia pasată după două atingeri. Rădoi, Ghionea şi Nicoliţă au preferat să paseze lung, în vreme ce Lobonţ s-a amuzat înscriind din corner în poarta goală.

Coman, Daniel Niculae, Tamaş şi Săpunaru s-au angajat într-o miuţă, iar MUTU s-a întreţinut preţ de câteva minute cu selecţionerul şi cu maseurii, cărora le-a povestit experienţa de dimineaţă, când a vizitat un centru de copii cu probleme. Apoi a ieşit din antrenament, sâcâit de o durere musculară, şi a plecat direct la saună şi la masaj.
prosport.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com