Adi Mutu eXclusive!!!!

In revista VIVA de luna asta ,Adrian impreuna cu familia sa povestesc despre serialul in care sunt protagonisti, si despre o noua membra a familiei care urmeaza sa vina pe lume:)

Cum te simti acum, in postura de tata pentru a 3 oara ?

"Inca nu sunt, pot zice ca sunt in asteptare. Consuelo va naste natural,asa ca nici macar ea nu stie, cand va veni bebelusul pe lume. E decizia copilului. Avem amandoi emotii, dar niste emotii placute; Adriana e cea mai nerabdatoare, pentru ca ea crede ca se va putea juca cu bebelusul din prima zi. Stim ca deja va fi tot o fetita. Am si ales numele: MAYA."

Este vreo diferenta intre a fi tata de fetita si tata de baiat?

"Da, e o diferenta; fetele trebuie protejate mai mult, sunt mai alintate , iar mie - ca parinte- fiecare copil imi ofera altceva. Cea mai mare bucurie a mea , si a Consuelei este ca Mario si Adriana se inteleg foarte bine. Cat despre fete , ma cam gandesc cu frica, ce ma asteapta peste cativa ani cand am sa ies cu 3 femei la cumparaturi."

Cu ce te-a schimbat aceasta casnicie? Imaginea ta s-a transformat foarte mult in ultimul timp...Esti , parca mai putin rebel...

"M-a schimbat si ma enerveaza barbatii, care spun ca nimic nu-i schimba, s-au ca nu e ok, sa te influenteze o femeie, mai ales nevasta.Eu am facut asta ca sa o am langa mine;mi-am dat seama de la inceput, ca e foarte speciala- pentru mine, nu stiu cum o privesc altii.Toata lumea spune ca e foarte frumoasa si eu stiu asta.Dar daca era numai foarte frumoasa, si asta-i tot , nu era acelasi lucru.Nu m-as fi schimbat doar pentru atat. Cred ca alaturi de Consuelo, am descoperit ce imi doresc , dar nu dezvolt , ca nu facem aici poezie."

S-au scris multe lucruri despre tine in Romania: si mai bune si mai rele...de ce nu ai raspuns? De ce nu ai aparut in presa din Romania mai mult?

"Nu am simtit nevoia, a fost o perioada cand orice spuneam era intors pe toate fetele, unii au scris si povesti neadevarate, altii au zis chestii partial adevarate, dar interpretate dupa mintea lor.Ma obosea sa aflu ca am facut ceva ce nu am facut.Acum sunt intr-o alta etapa , stiu ce vreau, stiu sa ma pazesc mai bine si cand vorbesc, am invatat cu cine si cat sa vorbesc"

Cum vrei sa se gandeasca oamenii la tine, chiar si cei care nu sunt microbisti?

"Pai, fiecare se gandeste in altfel.Pentru unii sunt un model, pentru altii sunt fitos, pentru altii sunt super ok, depinde cine , cat m-a cunoscut.Mi-ar placea sa se gandeasca ca la un om care are si bune si rele, care are multa vointa, care a devenit un familist.Si ca la un roman, care vrea sa faca performanta si munceste pentru asta, habar nu aveti cat de mult!"

Care mai sunt extravagantele tale? Ce iti mai permiti sa faci? Te mai distrezi atat de mult ca inainte?

''Ma distrez, dar altfel.Vreti acum sa spun, ca nu mai intru intr-un club? Ba da. Ca nu mai pierd nopti? Da asta nu prea mai fac, pentru ca am invatat regulile performantei, extravagantele se fac la inceput, cand dai de bani la o varsta mica; dupa ce ai facut si ai dres, ai avut de toate- vezi lucrurile altfel.Poate fi o extravaganta un ceas scump, sau o masina pe care mi-am facut-o la comanda.Asta da."


Vei sta cu Consuelo in sala de nasteri? Ai stat prima oara?

"N-am stat, nu prea ma descurc la fazele astea, si nu vreau ca doctorii, sa aiba grija de mine, in afara de ea. O sa stau in sala- asa mi-am planificat. Asta in ideea ca voi putea lipsi din cantonament. In functie de data cand va hotara Maya sa vina pe lume. E posibil sa fiu in cantonament, poate la Florenta , poate la nationala. Superstitii nu prea am , si -n niciun caz legate de copiii. Stiu de la mama ca acesta e un pacat."

Cum vrei sa creasca copiii tai? Ce vrei sa le oferi ? Si in ce valori vrei sa creada?

"Normal ca vreau sa le ofer totul , si cred ca pot oferi destul. Material nu le va lipsi nimic. Ca educatie, in primul rand se ocupa Consuelo. Eu sunt si plecat- nu foarte mult, dar oricum dintr-o saptamana normala, macar 4 zile nu sunt acasa. Cei pot invata eu pe copiii mei, e ca nimic din ce am nu am primit fara efort."

Ti-ai schimbat copiii? Le-ai facut baie? Le-ai dat mancare? Cu alte cuvinte esti un tata care se implica si la modul aceasta in cresterea copiilor?

"Ma implic cand sunt acasa.Da, i-am si schimbat , le-am dat si de mancare, ma joc cu ei, joc fotbal cu Adriana, sau cu amandoi cand e si Mario la noi in vizita."

Traiesti,s-ar spune, un apogeu in cariera ta, lucru pentru care te felicit...Ce a ajuns sa conteza pentru tine in aceasta meserie:echipa, banii, suporterii?...Ce te motiveaza pe tine, ca fotbalist, sa dai tot ce e mai bun pe teren?

"E cate ceva din toate.Daca m-as retrage si acum, as putea trai foarte bine-dar nu asta e ideea.Sigur ca vrei sa aduni pentru viitor cand simti ca esti foarte sus.Un fotbalist nu e la fel de bun la 32 de ani, ca la 28-29.Un scriitor poate sa faca milioane si la 70 de ani. Fotbalul pe teren nu tine o vesnicie.Dar e foarte important pentru mine. Si, ca ziceti de suporteri,nimeni nu cred ca poate sa-ti descrie ce simti cand dai un gol si se ridica un stadion in picioare,nimeni!"


Multe vedete din Romania, dar si din afara, se implica in foarte multe actiuni caritabile.Tu te-ai implicat in aceast domeniu?

"Eu cred ca nu e nevoie sa povestesti de cate ori dai bani sau ajuti cu ceva; eu cred ca am ajutat multi oameni fara sa se stie si ma simt foarte bine. Chiar am vorbit cu cei de la Kanal D sa facem si o campanie, dar trebuie sa gasim ceva care sa convinga ambelor parti; eu nu ma pot implica in ceva daca nu cred pe bune. Chiar daca ma gandeam la ceva legat de copii, sa vedem."

Stiu ca te-ai implicat in afaceri; clubul PACHA este un exemplu.Vrei sa devii un om de afaceri atunci cand vei parasi terenul de joc?

''Cand ai niste bani, nu-i bine sa stea degeaba. De club se ocupa sora mea, nu eu.Am mai cumparat niste pamant, dar nu sunt specialist in asta.Vreau sa lansez un vin - e deja de vanzare in Italia, dar nu l-am lansat oficial. O sustin pe Consuelo sa-si lanseze o linie de bijuterii.Poate parea o joaca, dar am de invatat in afaceri si nu-mi displace."

Sotia ta doreste sa creeza bijuterii, observ ca intreaga familie este indreptata spre frumos.De unde acest talent?

Nu m-am gandit la asta.Eu ce am cu frumosul ? Doar ca am o sotie frumoasa si 2 copii frumosi si sigur si al treilea va fi.Consuelo da. A citit mult despre arta, arhitectura,colectioneaza diverse, o sa vedeti si-n film."


Iata ca de unde nu apareai in presa din Romania, acum te vedem nici mai mult nici mai putin decat intr-un ...reality -show.Iti vei arata viata la televizor.Kanal d a vent cu aceasta oferta. Ce te-a facut sa accepti si ce vom vedea din viata ta?

"Da, asa sunt eu, ori nu dau nimic, ori dau prea mult. Nu e numai un reality show. Sunt fragmente filmate reality. Acum am invatat limbajul la Florenta. M-a convins ideea ca va fi ceva frumos .Si ce om refuza sa se faca un film despre el? Pe mine m-a amuzat, m-a si atins putin la orgoliu, ce e rau in asta? Am mai descoperit o meserie noua- am vazut ca e mai mult mai greu decat credeam si privesc altfel acum la televizor. Nu ma gandisem ca pentru ce-am vazut eu intr-un episod 6 minute, ne-am plimbat 3 zile in 3 locuri. Din viata mea o sa vedeti ce fac si o sa mai aflati din ce-o sa povestesc eu sau altii- ce am facut. Poate mai aflu si eu noutati."

Ce urmeza in cariera ta fotbalistica? Unde vrei sa ajungi? Cat de sus?

"Pai, Euro 2008 e cel mai important acum. Vreau sa dau goluri, cat mai multe.M-au filmat intr-o zi baiatii acasa, cand m-am uitat la un meci; aveam atunci probleme cu piciorul si nu jucam; ma uitam la echipa.Am crezut ca ma urc pe pereti la niste faze. Mai bine ma bat in teren."

Esti supranumit Briliantul, Fenomenul...Cum te simti cand ti se spune asa? Ai ramas cu picioarele pe pamant chiar si dupa ce ai capatat aceste superlative?

"Eu zic ca da.Unii zic ca mai am fite.Poate ma alint uneori. Dar nu sunt cu figuri , ca sa zic asa.Dupa primul episod pe care l-am vazut la mine acasa cu un prieten din America, el mi-a zis ca par ingamfat. Ce sa va spun , ca aveam emotii? Sper sa creada macar unii. Au zis si baietii dupa vreo 3 saptamani de filmare ca " e mai bine". Eu nu am avut timp sa ma vad."

Adrian , cat dureaza faima unui om?

"Cat au nevoie oamenii de el. Daca au nevoie sa-si aminteasca de tine si cand nu mai esti mare-atunci e ceva." "

De cand ai inceput viata de fotbalist de avengura internationala, viata ta personala a avut parte si de suisuri si coborasuri, uneori chiar foarte abrupte! Ce ai invatat in toti acasti ani de la viata?

"Da, asta e cu cutitul in rana. Nu- mi aduc aminte cu placere. Dar sunt mandru ca am cazut si m-am ridicat; nu stiu cati oameni pot face asta. Ce-am invatat...Ca poti pierde rapid ceva pentru care ai muncit ani. Eu nu mai vreau sa pierd nimic din ce am acum."

Esti casatorit si fericit...Care dintre voi 2 este motorul casei:tu sau Consuelo?

"Nu stiu ce inseamna motorul casei. Daca e ce cred eu ca vreti sa stiti, ea e mai mult ocupata cu casa.Ea a ales casa din Florenta, ea a aranjat-o, ea imi propune ce sa facem cand avem ceva timp liber, dar cum se-nvart multe in jurul programului meu, aici e o calitate a ei, sa nu se planga de asta.Avem si o bona care o ajuta - o veti vedea si pe Ramona in serial."

Te intreb si pe tine, asa cum ii intreb pe toti cei casatoriti: exista vreun secret al mariajului fericit? Tu l-ai gasit?

"Cred ca depinde de oameni, de varsta lor, de ce fiecare; dar cred ca e teribil de important sa nu fie amandoi nervosi sau suparati in acelasi timp. Cand vezi ca celalat are ceva , nu mai fi si tu cu pretentii sau cu probleme . Daca nu-l intelegi , nu o sa te inteleaga.Consuelo stie exact cand am o zi proasta."

Care sunt relatiile voastre cu famila din Romania?

"Foarte bune.Ai mei vin pe la noi; uneori cand Consuelo a mai fost plecata din Florenta, mama a venit sa stea cu Adriana. Ea nu are mama, deci mama mea e singura bunica pentru copii. Si noi cand venim in Romania ne ducem la Pitesti -daca pot , direct de la aeroport"

Ai o avere considerabila.Pe ce iti place sa cheltuiesti banii? Cu ce iti rasfeti sotia si copiii? Ce le cumperi cu placere?

" Pe toti ne intereseaza in primul rand o casa in care sa se simtim bine. Asta e primul lucru. Mie imi plac masinile.Consuelo iubeste bijuteriile.Adriana e la varsta jucariilor aici e inca usor.Amandurora ne plac restaurantele bune, hotelurile bune, liniste.Eu mai am o colectie de vinuri, nu exagerat de mare- dar ma pasioneaza domeniul aceasta de ceva vreme si de aceea am zis sa lansez si eu vinul meu."








lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com