4 milioane €?????.


Acesta este salariul anual pe care îl cere Mutu pentru a rămîne la Fiorentina.

Pentru Adrian Mutu se anun­ţă o vară fierbinte. Il Fe­no­­meno va juca la Euro cu gîndul la viitorul său fot­ba­listic. Fiorentina doreşte să-l păs­­treze şi în sezonul viitor, în ciuda o­fer­telor ispititoare care curg pe a­dre­sa starului reprezentativei Ro­mâ­niei.

Mutu şi-a exprimat şi el in­ten­ţia de a continua şi de a juca în Li­ga Campionilor cu echipa lui Pran­delli. Are însă o pretenţie impor­tantă! “Rămîn, cu con­diţia să-mi măriţi sa­lariul anual de la 1,5 milioane de eu­ro la 4 milioa­ne!”, le-ar fi pus în ve­dere starul român oficialilor “Vio­la”. El mai are contract pînă în 2010.

“Briliantul” mizează pe faptul că mai multe cluburi renumite, pre­cum AC Milan, Internazionale Mila­no, AS Roma, Bayern Munchen sau Schalke 04, şi-au manifestat dis­po­­ni­bilitatea de a scoate din bu­zu­nare 20 de milioane de euro pentru trans­ferul său, plus un salariu anual de 4-5 milioane de euro.

Mai mult, Adrian Mutu şi-a fă­cut calcule şi consideră că salariul ce­rut n-ar constitui un efort finan­ci­ar exagerat pentru Fiorentina, în condiţiile în care bu­ge­tul clubului va creşte cu cel puţin 20 de mi­li­oane de euro din par­ticiparea în Liga Campionilor.

Bani la care s-ar mai putea adăuga încă 20 de milioane de euro din posibila vîn­zare a portarului francez Sebastian Frey, cur­tat de AC Milan.

3,5 milioane de euro a fost cel mai mare salariu pe care l-a avut Mutu, la Chelsea

5,1 milioane de euro este salariul lui Chivu la Inter, cel mai mare al unui fotbalist român

Probleme
Adrian Mutu a terminat sezonul cu mici probleme la adductori: “Din cauza durerilor pe care le-am resimţit la adductori spre finalul campionatului n-am mai avut precizie în pasele dintr-o bu­cată, motiv pentru care am preferat să fac o atingere în plus decît să greşesc mingile”.

gsp.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com