Mutu, unul dintre cei mai ravniti fotbalisti!!!

Chiar daca MUTU, este casatorit, asta nu inseamna ca popularitatea i-a scazut, ba din contra in ziarul click de azi vedetele feminine fac un top cu cei mai frumosi fotbalistiti!

Chivu, Mutu, Răzvan Lucescu, Gică Hagi, Botezatu, Horia Brenciu sau Gigi Becali sunt câţiva dintre bărbaţii fatali ai lumii mondene care au reuşit să impresioneze doamne cu greutate în showbiz. Majoritatea sunt fotbalişti şi majoritatea au bani.

Anamaria Prodan este cucerită de bărbaţii şarmanţi şi de cei care impun respect în societate. Deşi logodnicul său ocupă întreg spaţiul inimii sale, Ana nu poate să nu recunoască că ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place. Nicolae Badea, preşedintele FC Dinamo, a câştigat cea mai mare apreciere a acesteia prin seriozitatea şi conduita sa morală în afaceri şi viaţa personală.

Botezatu e ocupantul locului doi, “un bărbat incredibil de şarmant şi cu talent cât carul”. Adrian Mutu închide topul prefe-rinţelor sale, fiind considerat de aceasta “fotbalistul secolului, un bărbat superb, de un bun gust incredibil şi o inimă mare”.

1. Nicolae Badea

2. Cătălin Botezatu

3. Adrian Mutu





Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com