Episodul 13 din serialul" IL FENOMENO-ADRIAN MUTU"

Mutu isi prezinta masina Bentley GT, care consuma foarte multa benzina.Deoarece ii pace culoarea neagra foarte mult a preferat ca toata masina sa fie intr-o culoare.Cel mai mult l-a atras la masina , sistemul audio fiind foarte sofisticat. Bentley-ul il are aproape de 2 ani. In total el a avut 27 de masini, prima masina fiind o Dacie primita cadou de la primul sau antrenor. Continua prezentarea muzeului de fotbal, unde Adrian priveste cu uimire primele crampoane si tricouri folosite de fotbalisti. Mutu ne demonstreaza ca se pricepe la toate , facand pe cameramanul pentru a o filma pe fiica sa . Adriana in varsta de doar 2 anisori( 11 iunie ziua ei de nastere), ne demonstreaza inca o data cat de inteligenta este, repetand cifrele de la 1 la 10 in limba romana. Fredoneaza si genericul emisiunii "IL FENOMENO". Mutu povesteste cum a fost elev, recunoaste ca pentru el era mai important fotbalul decat scoala.Chiar daca a luat 9, 07 la matematica si 7,00 la romana (examenul de bacalaureat) intrant la liceul de matematica-fizica cu media generala de 8,47, avand o medie mare nu se declara tocilat.O dovada ar fi transferul sau scolar de la liceul de top la un liceu modest unde nu se cerea atata de invatat. Liceul CFR din Arges este pozitionat la doar cateva minute de stadionul Fc Arges. Chiar daca nu era un liceu cu pretentii asta nu l-a scapat pe Adrian de probleme avand mult de furca cu profa de logica fiind foarte severa l-a sanctionat pe "briliant" cu niste note mici. Acumuland multe absente in timpul liceului era propus pentru exmatriculare de catre profesorul de sport, acelasi care vroaia sa-l lese corigent la sport pentru ca Adrian refuzase sa faca unele acrobatii, care nu erau pe placul lui.

Vedem imagini si din firma sa de haine souvenir clubbing , avand stilul casual. Locurile unde se vind cel mai bine fiind Italia,Amsterdam, si Paris. Centrul de productie a hainelor fiiind Firente.De fiecare data cand are ocazia Mutu inspecteaza ultimiile creatii care urmeaza a fi scoase pe piata.Multe haine sunt croite dupa stilul si marimea lui Adrian



lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com