Mutu&Co sunt bine platiti!!!


3.400 de euro va primi, cu aproximaţie, fiecare fotbalist al naţionalei pentru zilele petrecute în cantonament la Mogoşoaia şi în Elveţia.

Fotbaliştii care vor face parte din lotul deplasat de Victor Piţurcă la turneul final din Austria şi Elveţia au un nou motiv de bucurie. Federalii au decis să mărească diurna pentru toţi membrii delegaţiei. Astfel, fiecare fotbalist va primi 130 de euro pe zi, faţă de cei 100 de euro pe care i-a încasat pentru fiecare zi petrecută în cantonament sau la oricare dintre acţiunile naţionalei din campania trecută de calificare.

Elevii lui Piţurcă vor intra de mâine în cantonamentul de la Mogoşoaia. Pe 2 iunie vor pleca în Elveţia, unde vor rămâne până pe 17 iunie. În total vor fi 26 de zile de cantonament pentru care fiecare dintre tricolori va încasa aproape 3.400 de euro. Dacă România va trece de faza grupelor, suma va creşte cu câte 130 de euro pentru fiecare zi petrecută la Euro. „Fiecare dintre fotbalişti a primit în campania de calificare câte 100 de euro pe zi. Am considerat că o creştere este binevenită!”, ne-a mărturisit Ionuţ Lupescu.

Mutu oferă diurnele maseurilor

Chiar dacă diurna pentru Euro nu este deloc de neglijat, atacantul naţionalei renunţă aproape de fiecare dată la ea. E de notorietate faptul că „Briliantul“ obişnuieşte să îşi împartă diurna între maseuri.
prosport.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com