Mutu investeste in case!!!

1,4 milioane de dolari a platit Mutu pentru casa pe care si-a achizionato din Miami.Fiind casa de vacanta.

lee
libertatea.ro




Adi Mutu si-a cumparat doua case intr-unul dintre cele mai 'de fite' cartiere din Florida: Coral Gables. Privita de afara, pentru un turist de rand, zona rezidentiala pare o veritabila fortareata, pazita cu sfintenie de politisti plasati la fiecare colt de strada. E dificil sa patrunzi inauntru, pentru ca orice miscare stangace iti este taxata pe loc de ocheadele suspicioase ale oamenilor legii. Singura sansa sa ne apropiem de casele lui Mutu era sa parem niste tipi banali, plini de bani, pentru care o plimbare pe strazile din Coral Gables e la fel de lipsita de emotie ca o miuta prin praful Lipscaniului.

Adrian Mutu si-a mai cumparat un apartament intr-un bloc-turn din Miami, Florida. Aici e, de fapt, hotelul Ritz - Carlton, iar de la etajul 8 in sus, constructia isi schimba destinatia in bloc de locuit. Majoritatea celor care au apartamente aici sunt VIP-uri. Pretul unei locuinte in acest bloc ajunge pana la doua milioane de dolari

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com