Cei de la click.ro sunt prea acizi!!!


"Adi nu va juca ultimele două etape din Serie A, putând să fie cu Consuelo la naşterea micuţei Maya
Mutu a luat «roşu» ca să meargă la Miami?
Două etape de suspendare va primi Adi Mutu după eliminarea survenită în prelungirile partidei, pierdute de Fiorentina, cu scorul de 2-1, în Sardinia, contra celor de la Cagliari, a anunţat, ieri, Gazzetta dello Sport. Asta înseamnă că “Briliantul” nu va juca în ultimele două runde din Serie A, cu Parma şi AC Torino şi poate merge liniştit, la Miami, acolo unde soţia lui, Consuelo, o va naşte, în curând pe micuţa Maya." citatul din ziarul Click

Daca jurnalistii de la Click, ar fi in locul lui Mutu ar vedea ca nici unui fotbalist nu i-ar convenii sa fie eliminat.Ati dat titlu "Mutu a luat "rosu" ca sa mearga la Miami?"....ca si cum Adrian Mutu a facut totul intentionat nu mai sa primeasca rosu.Saptamana trecuta a fost grea pentru el, si nu cred ca mai este loc de bataie de joc, si de titluri acide.

lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com