Kata­web:"Mare jucator, insa a fost insuportabil"

După ce a ratat finala Cupei UEFA, Mutu a pierdut ieri şi locul 4 de Ligă, fiind eliminat în final pentru proteste.

Mutu nu şi-a revenit din şocul te­ribil al eliminării la pe­nal­tyuri şi al ratării finalei de Cupă UEFA. A ce­dat ieri, în Sardinia, 1-2 cu Cagliari, şi a fost depăşită cu un punct de Mi­lan, pierzînd locul 4, ulti­mul ce duce în Champions League.

Încă din prima repriză, ata­can­tul român a fost agresiv. L-a lovit cu cotul pe Pisano, ce îl proteja pe portarul Storari. O fază pasibilă de judecat cu proba video. Şi înain­tea pauzei, a executat în zid o lo­vi­-tură liberă, dintr-o poziţie din care nu ierta. Golul lui Jeda a decis un handi­cap greu de recuperat.
Aproape imposibil, după ce Conti (51) a majorat diferenţa. Ori­cum, nu era o surpriză, Cagliari n-a pierdut acasă din 13 ianuarie San­­ta­na a reaprins speranţa, dar atît. Mutu a ajuns să se certe cu Pazzini. “Ma­re jucător, însă a fost insupor­ta­bil”, a comentat agen­ţia “Kata­web”. N-a mai apu­cat finalul. Aver­ti­zat de Farina pen­tru fault (90), el a luat şi al doilea “gal­ben” pentru pro­teste, “provo­cat de un arbitru care e bine că se va pensiona la vară”, cum a apreciat aceeaşi sursă. Vio­la a pierdut, Mutu ratează me­ciul cu fosta sa echipă, Parma. Şi, pro­babil, şi locul spre Liga bogaţilor.


gsp.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com