Mutu cel mai in forma!!!!!


Pentru a asigura intimitatea vizitei medicale, FRF a angajat pentru acţiunea de ieri două „gorile“ care, alături de paznicii complexului, i-au ţinut pe jurnalişti la distanţă. În faţa clădirii, cei prezenţi aşteptau ieşirea primilor tricolori, dar, în acelaşi timp, făceau pariuri, pe mize simbolice, cu privire la situaţia lui Adrian Mutu, despre care nimeni nu ştia dacă va veni sau nu la vizita medicală.

Cei care au mizat pe sosirea „Briliantului“ au avut câştig de cauză. Mutu şi-a făcut apariţia la Institut la ora 11 şi 40 de minute. Fotbalistul echipei Fiorentina a coborât dintr-un autoturism de teren cu număr de Argeş şi a intrat val-vârtej în clădire. „Nu am voie să vorbesc. Ştiţi bine de ce“,a spus"briliantul".
Mutu i-a băgat în sperieţi pe oficialii echipei naţionale după ce, timp de câteva zile, nu a răspuns la telefon. Fotbalistul a dat o fugă în America, pentru a-şi vedea odorul: cea de-a doua fetiţă pe care o are cu Consuelo, soţia sa. Micuţa s-a născut la sfârşitul săptămânii trecute, într-o clinică din Miami.
Chiar daca a fost intrebat daca e pregatit cu meciurile cu OLANDA,FRANTA ,ITALIA, Adi a raspuns"PREGATIT ,PREGATIT" Mutu s-a dovedit a fi cel mai in forma la vista medicala:)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com