Vieri face declaratie soc!!

Bobo Vieri:“Mutu mi-a povestit că s-a distrat mult la Chelsea. Cu el mă înţeleg foarte bine, cu toate că ne mai certăm
câteodată pe terenul de fotbal, cum s-a întâmplat şi la meciul cu Glasgow Rangers. Este puţin ciudat deoarece eu nu m-am certat niciodată cu nimeni, în afară de el”
, mărturiseşte puternicul atacant, care a evoluat în trecut şi în Spania, la Atletico Madrid, înscriind 24 de goluri în 24 de partide.

“În Spania rezultatul de pe tabelă nu contează foarte mult. Ei ţin mult la goluri şi la spectacolul de pe teren. Şi viaţa este frumoasă. M-am simţit foarte bine cât am jucat pentru Atletico”.

O dată cu transferul la echipa din Florenţa, la fel ca “Briliantul”, Bobo Vieri a lăsat deoparte discotecile, dedicându-se în totalitate vieţii de familie. Noul Bobo locuieşte împreună cu mama şi logodnica lui, Melissa Satta, la Prato, un orăşel aflat la o distanţă de 70 km de Florenţa. Nu mai merge la antrenamente cu Porsche-ul său personal, ci cu trenul.

Cu cine s-a distrat Mutu la Chelsea?

Cele mai multe idile ale Briliantului au apărut în perioada petrecută la Londra. Pe lângă golul superb care i-a adus lui Chelsea victoria în meciul cu Lazio, în Liga Campionilor, “şarpele Mutu”, cum a fost poreclit de Ranieri, a punctat şi la multe femei superbe: în România s-a aflat de o idilă cu Kitty Cepraga, foto dreapta, de relaţia amoroasă cu superbul fotomodel israelian Moran Atias şi cu cântăreaţa Blu Cantrell. Nici una dintre aceste relaţii nu a durat mai mult de o lună.

click.ro


Sincer , declaratia lui Vieri nu prea ma face sa cred ca ii adevarat! Mai ales ca Mutu a dezvaluit ca a suferit la Chelsea.

lee



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com