Consuelo se pregateste sa devina din nou mamica!

Adrian Mutu trece prin mari emotii. Poate mai mari decât daca s-ar afla înaintea unui meci cu Franta sau Italia. Fotbalistul se pregateste sa devina tata pentru a treia oara. Sotia sa, Consuelo, va aduce pe lume al doilea copil al cuplului, dupa Adriana.

Mutu mai are un baietel din prima casatorie, cu Alexandra Dinu. Se pare ca cel de-al treilea copil al fotbalistului va fi tot fetita, iar parintii ei s-au gândit deja si la un nume: Maya.

Consuelo a hotarât ca va naste pe cale naturala, iar copilul este asteptat în mai putin de o saptamâna. Briliantul ar fi trebuit sa plece ieri alaturi de colegii de la echipa nationala, în vacanta din Antalya, însa programul de la Fiorentina, dar si venirea pe lume a micutei Maya i-au dat planurile peste cap.

Fotbalistul vrea sa fie lânga sotia sa la nastere, astfel încât este foarte posibil sa nu mai ajunga în Turcia. Antrenorul secund, Stefan Iovan, a declarat la plecarea spre Antalya, ca Mutu nu va ajunge alaturi de tricolori, fiind foarte ocupat.

Mutu nu cred ca va veni. A ramas sub program la club, iar spre sfârsitul saptamânii va fi ocupat pentru ca îi naste sotia”, a declarat Iovan. Tricolorii convocati pentru vacanta din Turcia au decolat ieri, alaturi de sotii, iubite si copii, spre Antalya. V.PITURCA

click.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com