Emeric Ienei:Nu suntem dependeti de MUTU!!!


Da da am mai auzit oameni din fotbal sa spuna ca Mutu nu-i mare vedeta si asa mai departe.Sincer fara Mutu nationala este zero barat (in atac) .Si adevarat nu suntem dependenti de MUTU dar nici fara el NU facem MARE LUCRU!!! Si toata ROMANIA asteapta minuni de la MUTU,TOTI VOR CA MUTU SA FACA TOTUL.
lee
Interviu acordat gsp.ro(Emeric Ienei)
Punctele forte le ştim cu toţii, dar are fotbalistul Mutu şi puncte slabe?
– Are. Ele ies în evidenţă mai ales cînd încearcă să joace doar pentru el. Are valoare, dar dacă nu şi-o pune în slujba echipei, atunci randamentul lui poate să fie sub aşteptări şi pretenţii. Am observat însă că nu mai are atît de multe mo­mente de individualism exagerat.
Este prea multă presiune pe Mutu înainte de turneul final? – Nu numai Mutu este sub presiune, ci toată echipa. Însă bă­ie­ţii ar trebui să fie mai relaxaţi, să joa­ce mai lejer pentru că, într-o gru­pă cu Franţa, Italia şi Olanda, chiar nu ai nimic de pierdut, ci numai de cîştigat. – Cum comentaţi afirmaţiile apărute în presă, cum că Mutu este jucătorul-cheie şi că Româ­nia este “naţionala lui Mutu”? – Să dăm Cezarului ce-i al Ce­za­rului. În ultimul timp am ob­ser­vat la el că face şi faza ofen­sivă, şi pe cea defensivă. A înţeles că fot­ba­lul are două faze. Dar Mutu joacă într-o echipă şi aşa cum Hagi l-a avut în spate pe Munteanu, şi Mutu îl are pe Cociş. Echipa Ro­mâ­niei nu este dependentă de Mutu, dar ar fi foarte greu fără el.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com